Five things

 Ačkoli nemám ráda sprejování po zdech a nikdy jsem tuhle činnost nepovažovala za něco duchaplného nebo dokonce uměleckého, tohle auto v lahvi na fasádě parkoviště, se mi zdá fakt vtipné a povedené. Co myslíte vy?

Krásný pátek všem,
dněšní Five things je v češtině - moji rodiče a pár mých dalších čtenářů si totiž stěžovalo, že se nic nedozví -, ale jen výjimečně, protože pro mě opravdu má smysl tyto příspěvky psát v angličtině. Jednak mám angličtinu ráda a jednak se v ní potřebuji zplešit (a není lepší způsob, jak toho docílit, než v tomto jazyce číst a psát, mluvit a poslouchat).
Tento týden mi začala stáž v novinách, takže jsem neměla čas přispívat na blog, ale za těch pět dní už jsem se stihla nějak zorientovat a věřím, že v příštích týdnech už mi nebude dělat problém noviny i blog skloubit, abych se mohla věnovot obojímu.
Nově jsem také navázala spolupráci s dalšími dvěma nakladatelstvími, která mě nesmírně potěšila svým zájmem a také svým jednáním. Očekávejte tedy nové recenze na svělé knihy (např. Mapa času, Dcera sněhu, Křižovatky či Amsterdam).
Přeji vám krásný prosluněný víkend plný báječného čtení...

První meruňky. Nic mi nepomůže k uvědomění si léta víc...

Můj úplně první článek v novinách...


Tenhle objekt nyní zdobí park na Moravském náměstí v Brně a mně připadá úžasný...


Ve staré kredenci jsem našla tohle krásné vydání Karly od Boženy Němcové...

Comments

  1. Co dodat? Opět velice krásné a povedené fotky. ;)

    ReplyDelete
  2. Nádherné fotky a gratuluji k článku.=) Sprejování mi vadí jen když to jsou takové ty jednoduché nápisy, co by zvládlo i dítě. Ale tohle auto v lahvi, nebo i graffity, nebo sprejerské zdi, to je něco nádherného a závidím lidem co to umí. =)

    ReplyDelete

Post a Comment