La Nostra Settimana Italiana #4

Dnešní dopoledne jsem opět strávila u bazénu s knihou. Hrozně se mi líbí, že tam mám klid. Tou dobou tam vlastně skoro nikdo není a já si ty chvíle, co mám sama pro sebe, děsně užívám. Pak jsem psala slíbenou recenzi na úchvatnou knihu Bílá jako sníh, rudá jako krev. Samozřejmě jsem si zašla na ranní kávičku do Casa Bianca u pláže. A pak už jsem si jen užívala sluníčka a dobrého jídla. Už se mi vážně stýská po domově, ale o to víc se snažím si to tu užít. Doufám, že i vy se máte moc a moc krásně. Děkuju vám za vaše krásné a milé komentáře.

Posílám pozdravy od moře.

Veronika





Cappuccino + bombolone + croissant



Hrabárna na trzích...


Já jsem závislá na mléku, jogurtech a marmeládě odjakživa. Ale v Itálii na všem ujíždím dvakrát tolik. Všechno tu mají tak neskutečně dobré...




Dnešní mňamkózní oběd...

Melone. Ti amo!

Dneska měl brácha svátek, a tak jsme ne příliš po italsku splácali všechno možné dohromady...



Comments

  1. Nádherné fotky. V Itálii to musí být opravdu moc nádherné, hned bych tam jela! A tolik dobrého jídla, hlavně to mango?/papajo? no každopádně to ovoce vypadá moc lákavě, stejně jako vše ostatní ;)

    ReplyDelete
  2. Anonymous28/5/14 22:04

    Italia é un paese meraviglioso! :D Jezdíme sem každý rok, i když většinou (no, na 99%) končíme už v Alpách a dál se nedostaneme. Tam je ta krajina taky krásná, ale třeba v Římě nebo Benátkách jsem ještě nebyla. Zato Giglio je nádherné! :)

    ReplyDelete

Post a Comment