Sraz ve Valmezu


Včera jsem se brzy dopoledne vypravila do Valmezu za Davčou a Verčou z blogu Čteme oba na další sraz. Přestože jsem se s nimi viděla teprve podruhé, u nich doma mě stejně jako minule téměř okamžitě zaplavil pocit, že jsme dlouholetí přátelé. Nevím, čím přesně to je, ale oba hostitelé na mě zkrátka působí úžasně vyrovnaně, klidně a přátelsky, a tak se v jejich společnosti cítím dokonale uvolněně. Pobýt s nimi pár hodin je pro mě taková mikro-dovolená s blahodárnými účinky. Moc si vážím toho, že mě nikdy nezapomenou pozvat. A těším se, až jim budu moci jejich pohostinnost oplatit zase na nějakém mém srazu.
Tak jako na minulém srazu (report zde) jsme se všichni báječně bavili. Tentokrát nás ale bylo víc a Davča s Verčou si pro nás připravili i zábavnou soutěž, ze které jsme si všichni odnesli krásné knižní dárečky. Po celou dobu panovala bezva atmosféra a společnost nám dělal také temperamentní a správně divoký Jack, který mi bude chybět. Vypili jsme spoustu dobré kávy z nádherných tematických hrnečků, které si můžete objednat na blogu Čteme oba právě zde, a prožili zase jeden skvělý knižní den, za nějž všem zůčastněným moc děkuji...

Comments

  1. Vypadá to jako parádní rodinná pohoda :) na žádném srazu jsem ještě bohužel nebyla, ale už jsme uvažovaly s NikaRoovy, že také nějaký uspořádáme. :)

    ReplyDelete
  2. Nádherné fotky - jako vždy. Bylo to super. :-)

    ReplyDelete
  3. Krásné fotky. :) Moc ráda jsem tě zase viděla.

    ReplyDelete
  4. Krásné fotky, věřím, že sraz stál za to! :)

    ReplyDelete

Post a Comment