April Book Photo Challenge #10

10. Female Author
Mám mnoho oblíbených ženských spisovatelek. Od Charlotte Brontë přes Sarah Dessen a Colleen Hoover až po Louisu May Alcott a Sophii Kinsellu. Ale jen od Cecelie Ahern vlastním hned devět knih, čímž se stává autorkou s největším zastoupením v mé knihovně. Při přípravě tohoto příspěvku jsem si uvědomila, že jsem opravdu velkým sběratelem jejích knih. Z těch, co byly v Česku vydány, mi tuším chybí jen Dívka za zrcadlem. Mám skutečně ráda její příběhy. Jsou kouzelné, poutavé a krásné. Nepodobají se žádným jiným a všechny jsou zkrátka nezapomenutelné...

#BookPhotoChallenge

Comments

  1. Jsem ostuda, ještě jsem od ní nic nečetla, ale chystám se na S láskou Rosie i na PS: Miluju tě :)

    ReplyDelete
  2. Já jsem četla jen PS: Miluji tě, ale touto knihu mě naprosto dostala a je to má oblíbená spisovatelka. Těším se až si přečtu od ní více knih. :)

    ReplyDelete
  3. Já jen četla PS: Miluji tě... :-) Jinak, moje absolutní top autorka je Louise Bagshawe, od ní mám téměř všechny knihy, které u nás vyšly. Chybí mi jen její poslední kniha, která vyšla loňský rok. :-)

    ReplyDelete
  4. Ja som čítala len Love, ROsie :) ale rozhodne sa chystám aj na ostatné :) Ináč krásne fotky, ty máš vždy také krásne fotky, až mi neostáva nič iné len závidieť :)

    ReplyDelete
  5. Dneska jsem po 3 dnech dočetla S láskou , Rosie , a je to opravdu zajímavě napsaná a dobrá kniha :-)

    ReplyDelete

Post a Comment