everyday post| Spring Shopping


Co na těchto botech miluji nejvíc, je to, že vypadají sakra dobře a přitom s nimi dokážu ujít spoustu kilometrů...
Tuhle džínovou bundičku nosím téměř každý den. Pro tohle období je prostě perfektní a navíc se hodí úplně ke všemu...
Od doby, co jsem se na blogu začala tak trochu věnovat i módě, jsem se rozhodla s vámi sdílet nové kousky ze svého šatníku. V posledních dnech jsem nakoupila spoustu úžasných svršků a doplňků v několika second-handech a pár oblíbených obchodech v Brně. A naprosto jsem si zamilovala instagramové fotky svých outfitů. Nikdy bych nečekala, že něco takového řeknu, ale zdá se mi, že obrázky oblečení pořízené mobilem mají své kouzlo.  Nakombinovala jsem nové kousky oblečení se starými, a dala dohromady věci, které nejraději nosím v těchto dnech. Doufám, že se vám bude příspěvek líbit a že vám třeba přinese nějakou inspiraci. Na nový outfitový post se můžete těšit v nejbližší době...

Miluji vintage trička jako je tohle...
Kombinace kytičkované sukně s tímhle tílkem patří k mým nejoblíbenějším...
Sukně, jako je tato, šije jedna paní z místního obchůdku s vintage oblečením. Kromě sukní vyrábí také překrásné plátěné tašky a její obchod je spojením všeho, co mám ráda. Proto jsem se rozhodla o něm v blízké budoucnosti připravit článek na mém bogu, takže se máte na co těšit...

Comments

  1. Tak tenhle článek je teda bomba! Moc se mi líbí tvé fotky a outfity. A máš k tomu moc pěkné doplňky! :)

    ReplyDelete
  2. Verunko, tobě to tak sluší a ty šaty jsou úžasné :)

    ReplyDelete
  3. Nedivím se, že jsi se zamilovala do svých outfitových fotek, protože já jsem se do nich zamilovala taky. A přitom máš úplně odlišný styl, než ty. I když... s pár kousky bych si taky dala říct, co si budem nalhávat :))

    ReplyDelete
  4. Teda, mně nejvíc okouzlila poslední fotka, při prvním pohledu to vypadá, jako bys z té fotky "vystupovala". :-D Fakt jo, je to tím spodním světlým lemem. Výborný optický efekt.

    ReplyDelete
  5. Líbí se mi sukně. :)

    ReplyDelete
  6. Skvělé :) vždycky si říkám, že jsi tak drobná a ty boty vypadají tak mohutně, ale umíš je skvěle nosit a opravdu ti sednou :) Nádherné fotky :)

    ReplyDelete
  7. Sakra, ty boty jsou nádherné!

    ReplyDelete
  8. Verunko, jsi strašně krásná (ale to ti asi říkají všichni, viď? :)).

    ReplyDelete
  9. Moc ti to sluší. Těším se na další příspěvek :)

    ReplyDelete

Post a Comment