everyday post| London Calling


Hi everyone,

I've got an awesome news to share with you. In September I am going to go to London. I've never been there before. Consequently I am spending a lot of time looking for places to visit and stay. And I am in a very British mood now. I just can't wait for this new adventure but the waiting time is also good. Today I was at a bookstore with English books and found some great books to read as well as a London guide which looks good (and hopefully it will be).

So yeah, that was for a little bit of update. And if you wonder I am currently reading Heidi by Johanna Spyri (love that story) and in the meantime I've started to read some poetry which is very new for me but surprisingly I quite enjoy it...

In case you have some London tips for me I would accept it gratefully...

Have a nice time.

Comments

  1. V Londýně jsem byla teď v sobotu, pravda, byla to jen rychlá, devítihodinová prohlídka, takže jsem si to zdaleka tak neužila. Samozřejmě se určitě podívej na Trafalgar, Piccadilly, Leicester square, Tower bridge, Westminster a nezapomeň na katedrálu svatého Pavla, Milenium bridge, čínskou čtvrť Soho a The Mall Street. :) Těším se na tvé dojmy! ;)

    ReplyDelete
  2. V Londýne som bola presne pred rokom :) Odporúčam všetky múzeá a galérie, ktoré stihneš, pretože sú zadarmo :) Hlavne National Gallery sa ti bude páčiť! A potom kníhkupectvo v Tate Modern (samotná galéria sa mi až tak nepáčila) večerné Soho, poprechádzať sa popri Temži pri západe slnka a večer ... :) A viem, že máš rada kvety, takže musíš (ale naozaj MUSÍŠ ísť do Regents Parku, kde je záhrada kráľovny Márie, to bol raj! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju mockrát za tipy, milá Bereniko, určitě si jimi budu řídit... :-)

      Delete
  3. Takový výlet moc závidím! :) Doufám, že si to tam moc užiješ :) Budu se těšit na fotky a články :)

    ReplyDelete

Post a Comment