everyday post| Alone In November

Hi my lovely readers,
while I write this post I am sitting on the bed in my room in London. I wear nightdress and am stacked in huge blanket. My suitcases are already unpacked but still I don't feel like home yet. It almost broke my heart that I have brought only twenty-four books with me from my mountainous bookshelves at home. These books are standing on the chest of drawers in front of me for now. I am only one week in London and I already feel homesick in the sense that I incredibly miss my parents. They left yesterday and I was crying inconsolably so I went straight to Foyles and bought the most beautiful and the biggest book I've seen there which was The Snow Queen and Other Winter Tales published by Barnes & Noble Leatherbound Classics. Well now, if you're wondering what am I doing here - in London - I can finally tell you that I am supposed to live and work here. Although at some times it seems to me that I apparently have to go crazy to abandon everyone and everything far beyond, I am happy for this big change. I had had a really stressful and hard times for the last seven days and I almost had given up but then I realized that I have the hardest part behind me. I don't know what will happen next but I hope that the best...

Beautiful dusk in the city...
My new cream coat...
Waffles on the street...
People in London...
Coffee time...
Some of my books I've brought with me...
Dinner with friends...
Books at café...
Reading The Snow Queen and Other Winter Tales...
My bedside table currently...
On the windowsill...

Comments

  1. Wow, tak za toto ťa obdivujem. Londýn je veľkomesto, ja by som sa tam cítila úplne stratená. Ale zato je to nádherné mesto s atmosférou a históriou. Práve čítam nového Cormorana Strikea od Rowlingovej, čo sa odohráva v Londýne :) A máš už vybavenú nejakú prácu, alebo ťa ešte len čaká jej hľadanie? Každopádne, prajem ti veľa šťastia, drž sa! :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/11/15 17:21

    Ahoj. :) Gratulujem k presťahovaniu :) Zmeny sú dobré, len občas ťažké :) Kde tam budeš pracovať?

    ReplyDelete
  3. Přeju ti, aby se ti v Londýně dobře dařilo. A máš to na nějakou časově omezenou dobu, nebo je to všechno otevřené budoucnosti?
    Těším se na další informace a zprávy! :)

    ReplyDelete
  4. Páni! Vím jak máš ráda svoji rodinu, takže si dokážu představit, jak těžký to pro tebe musí být. Ale o to víc tě obdivuju a přeju, aby ti všechno vycházelo a začala ses brzy cítit jako doma :)

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky jak je vidím strašně mi London chybí :( musím se tam zase někdy vrátit :)

    ReplyDelete
  6. Londýn je město plné historie a naprosto ho zbožňuji :3 Přeji ti, aby se ti v Londýně dobře dařilo a těším se na další článek! :)

    ReplyDelete
  7. Veru, my jsme tam v duchu všichni s tebou ;-)
    Dřív jsem měla za to, že máš doma na zátiší dobrý světlo, ale tenhle post mě finálně utvrdil v tom, že to unikátní světlo na blogu děláš ty, a vneseš ho kamkoli se vydáš... Ať se ti v Londýně daří!

    ReplyDelete
  8. Anonymous8/11/15 22:27

    Blahopřeji k přestěhování a naprosto chápu tvé pocity ohledně stýskání rodiny, přiznám se, že já sama nevím, jak bych to zvládla. Ale ano, někdy jsou takovéhle změny potřeba. V Londýně jsem ještě nebyla, ale patří to rozhodně k místům, které bych chtěla vidět co nejdřív:) Zvlášť ty tvé fotky k tomu přímo lákají :). Také se připojuji a přeju ti, ať se ti v Londýně daří, ať se tam brzy cítíš jako doma a ať je prostě všechno v pořádku :) Těším na další články.
    Dia

    ReplyDelete
  9. Želám Ti v Londýne veľa šťastia a mnoho príjemných chvíľ. Priebežne nás informuj, nech vieme ako sa Ti vodí :) A opäť nádherné fotky :) :)

    ReplyDelete
  10. Vsak se to poda a clovek potrebuje neco noveho. Ja ziji jiz 12 let ve Francii.
    Drz se a rikej si, ze tam nejsi na vzdy. Uzivej !!!!! Cestuj !!!! Poznavej!!!!

    ReplyDelete
  11. Verunko, máš můj velký obdiv! Kéž se Ti tam daří!!!

    ReplyDelete
  12. Nádherné fotky! Miluju Anglii, do Londýna bych se chtěla někdy alespoň podívat. Držím ti palce, ať se ti tam daří!

    ReplyDelete
  13. Já jsem v Londýně byla na začátku října a v budoucnu bych se tam chtěla podívat znova. Chci ti popřát hodně štěstí v Londýně a budu se těšit na další články :)

    ReplyDelete
  14. Drz se Verunko! Cekaji te same uzasne veci ;)

    ReplyDelete

Post a Comment