Five Things

I bought this gorgeous Harry Potter mug for long autumn/winter evenings spent by reading and drinking tea...

I am absolutely obsessed with Maggie Rogers' music. I've only discovered her recently, but I can already tell it's gonna be a love for the rest of my life...

This book by Rainbow Rowell made me buy The Star Wars Trilogy. I always thought it was too late for me to get into this fandom, but after reading Kindred Spirits I just have to finally know what's it about...

Unfinished portraits from my sketchbook...

New Christmas ornaments for my library tree. My soul is rejoicing...

Comments

  1. Ten hrnček je úžasný! Verím, že ti spríjemní mnohé jesenné večery v spoločnosti dobrej knižky :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, milá Kristy. Mám z něho opravdu radost. Čaj z nj chutná skvěle a je obrovský, tak z něho můžu pít dlouho... Měj se krásně. :-)

      Delete
  2. Ty budeš mít vánoční stromeček v knihovně? A my si s přítelem říkali, že snad ani nemusíme mít žádný v domácnosti. :D No, trochu se teď stydím. :)

    Jinak, ten nástupišťácký hrneček je boží!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Vlasti. No jasně, že budu mít stromeček i v knihovně. Já jsem vánoční fanatik, můj sen je jednoho dne mít tolik stromů, abych je mohla rozmístit do všech místností v domě. :-) Letos však budu ráda, když stihneme včas dokončit knihovnu, abych mohla nazdobit stromeček tam a pak druhý našim v jídelně. Určitě doporučuji, abyste si s přítelem taky nějaký nazdobili, alespoň malinký, abyste si udělali příjemnou atmosféru a dostali se do nálady. Je to nejkrásnější čas v roce a je fajn si jej užít se vším všudy... :-)

      Delete
  3. ahoj Veru, dlouho jsem se u tebe už nestavila, ale teď jsem konečně "zabloudila" až sem :-) tvé fotky jsou opravdu překrásné - hrozně se mi líbí, jak máš vždy perfektně vyvážené barvy. nikdy tam nepřevládá jen jedna a pokaždé je radost takové fotky sledovat. vždycky na mě působí čistě a hrozně pozitivně.

    už jsem ti kdysi chtěla napsat k jednomu ze článků, kde jsi zmiňovala Taylor Swift, že u mě je to stejné - rozhodně je to má nejoblíbenější zpěvačka a umělkyně vůbec. a z posledního alba Lover mám nejraději skladby The Man, Daylight a Miss Americana and the Heartbreak Prince.

    Maggie Rogers neznám, ale rozhodně jsi mě navnadila, abych si od ní něco poslechla. a kresby jsou úžasné, pořád a pořád se zlepšuješ. určitě se budu moc těšit na další fotky! krásný podzim přeji :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Verunko, moc děkuji za krásný komentář. Moc mě potěšil. Opravdu mě nesmírně těší, že na tebe mé fotky takto působí. To je vážně skvělé. A je super, že to máš s Taylor Swift stejně. My s mamkou na ní absolutně ujíždíme a vždycky, když se cítíme pod psa tak nám její songy pomůžou. :-) Od Maggie Rogers bych doporučila hlavně Light On, Say It, Fallingwater a ze starších třeba Dog Years. Doufám, že se ti bude líbit... :-)

      Měj se moc krásně a ještě jednou děkuju za opravdu milá slova. Moc si jich vážím... :-)

      Delete

Post a Comment